Drag & Drop

I Vendres CMS kan ni dra och släppa innehåll direkt i er storefront.  Bygg upp era sidor genom att lägga in texter, bilder, video och produkter i den ordning ni önskar. Arbeta i Vendres Live View och förhandsgranska sidan i olika enheter. Schemalägg sedan innehållet eller publicera det direkt. 

För de som vill skapa sidor med det lilla extra erbjuds Drag & Släpp Premium, en add-on som gör det möjligt att dra & släppa innehåll på bl.a Kategorisidor och Mitt konto. 

 
 

Anpassa produktlistningen med Drag & Släpp på kategorisidor.

Dra in block mellan kategoribeskrivningen och produktlistorna för att skapa en mer engagerande och informativ upplevelse för era kunder. Genom att dra in underkategorier med tillhörande bilder, inkludera rekommenderade produkter eller länka till relevanta blogginlägg kan du skräddarsy varje kategorisida efter era behov och önskemål.

Det bästa är att Drag & Släpp-funktionen på kategorisidor fungerar precis lika smidigt som på butikens övriga informationssidor. Använd samma intuitiva block och lägg till innehåll med lätthet – med Vendre Drag & Släpp är det bara din fantasi som sätter gränserna!

Personalisera kundernas konton med Drag & Släpp.

Med Vendre kan era kunder enkelt hantera sina konton genom att logga in och ändra sina uppgifter, samt få en överblick över sina mest köpta produkter och sin orderhistorik.

Vi tar "Mitt Konto" till nästa nivå genom att erbjuda en intuitiv Drag & Släpp-funktion även när kunden är inloggad! Med anpassningsbara innehållsblock för relaterade produkter, säljande videor och inspirerande texter förvandlar vi kundens konto till mer än bara en informationskälla – det blir en plattform för ökad försäljning och engagemang.
 

Vill du veta mer om Vendres moduler och Add-ons?

Klicka här

Testa kostnadsfritt!

Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom kort med en demo av Vendres e-handelsplattform.

08-500 070 55