E-handelsplattformen för B2B

Vendres e-handelsplattform ger er funktioner och färdiga kopplingar specifikt framtagna för B2B-försäljning. Väx med systemet genom Vendres ekosystem av partners & integration till ert ERP

BOKA DEMO

Inga stora licenskostnader

Vendres modell bygger på en tydlig månadsavgift där uppdateringar, support och drift ingår. Specialanpassning kan utföras av experter från Vendre eller en annan teknisk partner. I månadsavgiften ingår även licenskostnaden som inkluderar alla uppdateringar. Glöm allt som heter versioner och stora uppdateringsprojekt. Välkommen till Vendre.

SE PAKET & PRISER

Hemsida & E-handel

Bygg hemsida och e-handel i samma lösning. Öppna upp för nya kunder att handla till ett högre rekommenderat pris eller visa enbart produktkatalog för ej inloggade kunder. Generera leads & ge er säljare en roll i er digitalisering.

Vendres unika "Drag & Släpp" med Live View gör det möjligt för er att enkelt hantera hela er hemsida direkt i e-handelslösningen.

Integrerat till ert ERP

Vendre är integrerat till samtliga stora ERP-system och utbyter info om prislistor, kunder, produkter och order. Även information som orderstopp, kreditlimit och fakturahistorik är vanliga integrationer. Vendre har en egen integrationsavdelning som tar er igenom Best practice kring allt gällande koppling mot affärssystemet.

Se integrationer

Boka en demo!

Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom kort med en demo av Vendres e-handelsplattform.

08-500 070 55