E-handelsplattformen för B2B

Vendres e-handelsplattform ger er funktioner och färdiga kopplingar specifikt framtagna för B2B-försäljning. Väx med systemet genom Vendres ekosystem av partners & integration till ert ERP

Testa Vendre

Inga stora licenskostnader

Vendres modell bygger på en tydlig månadsavgift där uppdateringar, support och drift ingår. Specialanpassning kan utföras av experter från Vendre eller en annan teknisk partner. I månadsavgiften ingår även licenskostnaden som inkluderar alla uppdateringar. Glöm allt som heter versioner och stora uppdateringsprojekt. Välkommen till Vendre.

SE PAKET & PRISER

Hemsida & E-handel

Bygg hemsida och e-handel i samma lösning. Öppna upp för nya kunder att handla till ett högre rekommenderat pris eller visa enbart produktkatalog för ej inloggade kunder. Generera leads & ge er säljare en roll i er digitalisering.

Vendres unika "Drag & Släpp" med Live View gör det möjligt för er att enkelt hantera hela er hemsida direkt i e-handelslösningen.

Integrerat till ert ERP

Vendre är integrerat till samtliga stora ERP-system och utbyter info om prislistor, kunder, produkter och order. Även information som orderstopp, kreditlimit och fakturahistorik är vanliga integrationer. Vendre har en egen integrationsavdelning som tar er igenom Best practice kring allt gällande koppling mot affärssystemet.

Se integrationer

Testa kostnadsfritt!

Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom kort med en demo av Vendres e-handelsplattform.

08-500 070 55

Ett system för dig som säljer till företag

E-handelspaketet B2B är anpassat till de krav som finns på handel mellan företag, idag och flera år framåt. B2B är en del i Vendres e-handelssystem och används av svenska marknadsledande bolag inom olika segment från datorer till restaurangprodukter.

Sökfunktion som förstår dina kunder

Systemet har en avancerad sökfunktion som gör det möjligt att söka på mer än bara text och matchning på vad kunden skriver. Stavningskontroll, autoifyllnad och populäritet är några av möjligheterna som finns

Design

Er nya butik byggs med responsiv design vilket gör att sidan kommer att vara helt anpassad till den enhet den visas i, oavsett om det är en telefon, padda eller dator.

Specialutvecklad funktionalitet

Systemet kan också anpassa helt efter era egna behov. För varje behov tas en unik modul fram där specialkod kan köras utanför systemets kärna. På detta sätt fortsätter ni få uppgraderingar från Vendre men får samtidigt ett system som klarar av snabba förändringar och unika anpassningar.

Kan kopplas mot inköpssystem

Vendre har stöd för integration mot inköpssystem som Visma Proceedo

Inga stora licenskostnader

Vendres modell bygger på en tydlig månadsavgift där uppdateringar, support och drift ingår. Specialanpassning kan göras på er plattform av Vendre eller en annan teknisk partner. I månadsavgiften ingår även licenskostnaden som inkluderar alla uppdateringar. Glöm allt vad som heter versioner och stora uppdateringsprojekt. Välkommen till Vendre