Vendre

E-handelsplattformen med fokus på din försäljning

Hisspitchen

Vendre har spetskompetens inom e-handel. Vi bygger en marknadsledande e-handelsplattform och jobbar med att trimma din e-handel utifrån konsumentbeteenden för att du ska sälja mer. Bland våra kunder hittar du Webhallen, Gymgrossisten, Diskteknik/Martin Servera, Harmoniq, Nackabyggnadsård, Brittfurn, Printworksmarket och en mängd taggade entreprenörer du inte hört talas om än.

Några av oss på Vendre

Gabriel Nordström

Säljchef

gabriel@vendre.se 070 - 789 72 78

Clara Lindqvist

PROJEKTLEDARE

clara@vendre.se 070-231 24 77

Pontus Olin

KUNDSUPPORT & UTVECKLARE

pontus@vendre.se 073 - 333 22 01

Mikael Nyström

PROJEKTLEDARE & UTVECKLARE

mikael@vendre.se 073 - 697 29 07

Karl Henningsson

SUPPORT & UTVECKLARE

kalle@vendre.se 073 - 537 15 71

Hanna Bergdahl

Interaktionsdesigner

hanna@vendre.se 070 - 89 87 826

Philip Nilsson

UTVECKLARE

philip@vendre.se

Referenser

Säljande e-handel är anpassad efter dina kunder

Se alla

Webbanalys

SF Bio
Länk

A/B-tester

Bubbleroom
Länk

E-handelsplattform

Nacka byggnadsvård AB
Länk

E-handelplattsform

Diskteknik
Länk

Att jobba på Vendre

“Vendre har gett mig en grym möjlighet till ett mycket varierat arbete med allt från enklare kodning till större projekt, kundhanteringar, SEO analyser och optimeringar. Vendre har välkomnat mig på ett varmt och gemytligt sätt och jag trivs väldigt bra här och jag känner att jag hamnat på rätt plats och har snabbt blivit en del av familjen.”

– KARL HENNINGSSON, KUNDTJÄNST + GRÄNSSNITTSUTVECKLARE

“Jag stormtrivs på Vendre och med alla sköna och kompetenta människor att umgås och jobba med. Jag jobbar mestadels med front-end och responsiv e-handel. När man hela tiden får möjlighet att utvecklas och testa nya saker ställs man inför nya utmaningar som gör arbetet så mycket roligare.”

– FREDRIK MEDIN, GRÄNSSNITTSUTVECKLARE
Praktik inom E-handel

Dags för praktik?

Vendre kan ge dig en inspirerande och givande period i verkliga projekt. Vendre tror på att utveckla varandra och att lära sig genom utmaningar. Pluggar du med inriktning inom e-handel, webb, marknadsföring eller annat relevant område?

Maila vår VD Karl

Karriär

Vi söker fler kollegor

Vi är ett glatt gäng på 14 personer med en snittålder på 32 år. Vi sitter i centrala Stockholm och letar efter dig! I ditt kommande team hittar du systemutvecklare, UX-designers, säljare och projektledare. Ni kommer tillsammans jobba för att de e-handlare som använder Vendres system ska lyckas ännu mer.

Vi är övertygade om att du är en glad, social och noggrann person. Du ser möjligheter och inte hinder och är en doer, precis som vi andra på Vendre. Kolla in våra öppna tjänster eller gör en spontanansökan!

Våra lediga tjänster

Jobbar du inom webb eller e-handel?
Kolla våra lediga tjänster!

Se alla