Ur&Penn väljer Vendre

Ur&Penn väljer Vendre

Ur&Penn byter från Magento
till Vendre 

 

En av de senaste lanseringarna på plattformen Vendre är det ledande smyckesföretaget i Sverige, Ur&Penn. När de valde att satsa mer på e-handel så bestämde de sig för att byta från Magento, till Vendre. Detta för att fortsätta tillväxten för bolaget och sin e-handel. Om detta skriver ehandel.se:

Ur&Penn lanserade e-handel redan år 2011 och sedan dess har onlineverksamheten växt sakta med säkert. Idag står e-handeln för nära 10 procent av den totala omsättningen. Men nu har företaget storsatsat på en ny e-handelsplattform som ska bidra till en bättre shoppingupplevelse och högre tillväxt online.

"En ny fräsch och stabil e-handelsplattform är en viktig grund för att kunderna ska få en god e-handelsupplevelse. Vi ska fortsätta utveckla hela vår affär för våra kunder. Vi har massvis med saker som kan bli bättre och den här nylanseringen av Uropenn.se är bara början", säger Emir.

Ur&Penns omnikanal blir allt viktigare och allt starkare. Emir berättar att målet är att ha en smidigt kanal där kunden enkelt kan förflytta sig mellan online och offline utefter egna behov.

 

Läs hela artikeln på ehandel.se