Harmoniq satsar – från 30 till

100 miljoner i omsättning

 

Harmoniq som säljer parfym, makeup och hudvård har nyligen bytt och lanserat sin e-handel på Vendres plattform. De har ett tydligt mål med sin satsning – på två år ska de ta sin e-handel från 30 till 100 miljoner i omsättning. Ett tufft mål, men fullt möjligt med hjälp av smarta funktioner för merförsäljning, och med en tydlig plan för varje steg framåt.

 

– När vi nu bestämt oss för att satsa, så gjorde jag en ordentlig research av marknaden för vilken plattform som vi behövde. Då blev det självklara valet Vendre för att vi ska kunna skala upp vår verksamhet och inte behöva tänka på att byta plattform igen, säger Arman Persiano som är grundare och VD för Harmoniq.

 

Arman fortsätter berätta att de jobbar extremt hårt med att hela tiden ligga steget före och erbjuda sina kunder anpassade erbjudanden utifrån vad kunden är intresserad av. Men också – något som många missar – att faktiskt erbjuda produkter som de vet är anpassade för sina kunders unika behov för hud och hår.

 

– Det handlar om en snygg och användarvänlig design, i kombination med en smart och personaliserad marknadsföring, berättar Arman.

 

Contenthub för levande sajt

Harmoniq jobbar frekvent med att ta fram olika blogginlägg och inspirerande artiklar. Det gör att de har möjlighet att komma ännu högre upp på sökmotorerna med rätt texter, produkter och guider för att kunderna ska kunna hitta rätt produkt. Med Vendres funktioner för att ta fram en inspirationsfylld contenthub blir det enklare att ständigt publicera nytt innehåll. Ett innehåll som skapar en levande och inspirerande sajt – som både driver trafik och ökar engagemanget hos besökarna.

 

 

 

Contenthuben hos Harmoniq ger kunden inspiration, guidning och värdefulla tips kopplat till utbudet på sajten. Inspireras av deras content där Tom Ford står i fokus – kopplat till produkter och kuriosa för ett extra mervärde för besökarna.

 

Unik analys av hud, makeup och hårvård

Harmoniq har även utvecklat en egen behovsanalys för hud, hår och makeup tillsammans med Vendre. Funktionen erbjuder att kunden själv kan fota och välja vilka unika behov som efterfrågas, för att få peronaliserad hjälp direkt via e-handeln.

 

– Det är en av våra absolut viktigaste funktioner säger Arman. Många gånger har kunden inte 100 procent koll på vilka produkter som faktiskt passar hens unika behov för hud, makeup och hår. Men när vi får in dessa analyser så kan vi erbjuda rätt produkter och personalisering och därigenom få en nöjd och långsiktig kund. Det är exakt detta vi gör så bra i den fysiska butiken – men nu kan vi även göra det på ett smart sätt på e-handeln!


Inspireras av Harmoniqs e-handel

 

 


Det är lätt att växa med Vendre


Börja smått och uppgradera när behovet växer. Eller byt till Vendre från ett annat system.

 

Testa nu   Se våra paket