Referenser

Bubbleroom

Bubbleroom har sålt kläder online sedan 2005 och är en av de främsta e-handelssajterna i Sverige med fokus på att sälja snygga festkläder för tjejer. Bubbleroom är just nu i en expansiv fas där de öppnar flera fysiska butiker samtidigt som de vill öka försäljningen för sin målgrupp på e-handeln.

Under 2015 drog Vendre igång ett samarbete med Bubbleroom med syfte att stärka konverteringen. Projektet startade med en hypotesframställning. Utifrån dessa skapade Vendre sedan ett antal designförslag som A/B-testas löpande på sajten.

För Vendres del är projektet extra spännande då vi får pröva våra konverteringskunskaper i en tuff bransch.

bubbleroom.se

Konverteringsoptimering

Pricerunner

Länk

Webbanalys

SF Bio

Länk

E-handel

Kravspecifikation för e-handelsplattform

Det är inte helt enkelt att få ner alla krav och önskemål i en bra specifikation när man ska söka efter en ny e-handel / e-handelsplattform. Känner du igen dig?

Vi har skapat en mall som du kan ladda ner och fylla i för att vi ska få en bild av dina mål, ditt företag och dina önskemål på din nya lösning. Mallen täcker in många områden som är bra att gå igenom inför en ny e-handel. Du laddar enkelt ner dokumentet nedan och kan göra ändringar så att det blir aktuellt för ditt bolag.