E-handelsplattform för Pyramid

✔ Integrera Pyramid med E-handel
✔ B2B eller B2C
✔ Egna prislistor för era kunder

Pyramid e-handel med Vendre

Vendres e-handelsplattform är kraftfull, användarvänlig och tar hand om dina besökare och kunder. Lösningen är integrerad med Unikum Pyramid och är gjord för att underlätta din administration. Välkommen till Pyramid E-handel. 

Produkter, order och kunder synkroniseras och all information finns i er e-handel. Genom att använda Pyramids exportverktyg PTC går det även att anpassa vilken data som skickas till Vendre och hur det ska användas i er e-handel. Se nedan hur er data kommer att synka mellan Vendre och Pyramid.

Läs mer om Vendres e-handelsplattform för B2B och Brands

Pyramid e-handel istället för e-line


Pyramid e-handelsplattform

Unikum Pyramid erbjuder en egen e-handelsplattform (e-line) som när man har större krav ofta blir för liten. Vendre kan då kopplas på för att göra det lättare att jobba med produkters olika egenskaper och designa butiken som man vill. Genom Vendres drag och släpp-teknik kan ni själva påverka allt innehåll och skapa kampanjer eller landningssidor på ett helt nytt sätt.

Sedan 2007 har Vendre levererat e-handel till svenska företag som inser att allt mer av handeln går mot att bli digitaliserad. I integrationen kommer vi utgå från er data i Pyramid som blir master och sen klär ni produkterna med information som behövs för en snygg och säljande e-handel. All data i Pyramid kan plockas upp och användas i e-handeln men Vendre har en standardiserad integration som går enkelt att koppla på. Därefter kompletteras resterande av informationen genom Excel eller i Vendres administrationssystem.

Inloggning för dina kunder

Alla kunder får automatiskt ett e-handelskonto när de synkroniseras över till e-handeln från Pyramid. Ni bestämmer sen i vilken takt ni önskar slussa in era kunder på e-handeln och om alla ska få tillgång samma dag eller om era säljare ska introducera e-handeln för varje kund och göra en mjukare “onboarding”.

På sitt användarkonto kan dina kunder se den information som finns i ert Pyramid-system. Kundens data kan hämtas från Pyramid med jämna mellanrum så att e-handeln alltid har den senaste informationen.

 
Alla produkter

Så fort ni lägger upp en artikel i Pyramid och flaggar artikeln för e-handel så kommer artikeln att läggas upp i er e-handel under en dold importmapp. Ni klär sen produkten med utökad information och flyttar ut den till den kategori där den hör hemma och publicerar den för era kunder.

Omvandla besökare till leads (och kunder)

I ett e-handelsprojekt med Vendre kommer vi inte bara lägga stort fokus på era existerande kunders upplevelse, utan även på era besökare som inte är kunder än. Dessa kan ni konvertera till leads genom tydliga intresseanmälningsfunktioner eller direktregistrering på sidan i de fall det passar in i era rutiner om ni säljer B2B.

Säljer ni till privatpersoner registrerar de sig på sidan och köpet genomförs direkt genom Vendres kassa.

Prislistor från Unikum Pyramid

Inloggade kunder får också sina egna förhandlade priser som finns i Pyramid och kan då på hela sidan se exakt vad som gäller för dem. I och med att Vendres prislogik är snarlik med Pyramids kan prislogik replikeras i e-handeln och på så sätt minska belastningen på er Pyramid samtidigt som kunden får en snabbare och bättre upplevelse genom hela köpet.

Betalsätt

Din kund betalar som de gör idag. Antingen via faktura, kort, direktbetalning eller delbetalning. Kreditlimit som finns i Pyramid kan synkas upp till e-handeln och köp över limiten kan begränsas om det önskas.

Vendres e-handelssystem är också integrerat med såväl svenska som utländska betalningsaktörer som gör att ni med enkelhet kan börja låta nya eller ej kreditvärdiga kunder betala med kort.

Vill du veta mer om Vendre?

 

Upptäck e-handelsplattformen