E-handelsplattformen för Business Central

✔ Integrerad med Business Cengtral
✔ Användarvänlig responsiv design
✔ Egna prislistor för era kunder

Integration mellan
Business Central och er e-handel

Integrera Business Central med en e-handelsplattform för att starta er e-handel. Genom ERP-systemet Microsoft Business Central har ni hela er affärslogik som måste speglas på e-handeln för era kunder. Men det finns mycket i Business Central som inte bara ger ett affärsvärde för er utan också förbättrar för era kunder. Exempel på saker som förenklar för er kan vara att visa status på kundens nuvarande order eller visa upp fakturor som inte är betalade ännu.

Genom Vendres integrationsmotor eller API kan Business Central enkelt kopplas till e-handelsplattformen. Det som integreras kan variera baserat på era behov men nedan ser du de vanligaste flödena mellan Microsoft Business Central och Vendre.

 

Läs mer om Vendres e-handelsplattform för B2B och Brands

E-handelsplattformen integrera med Microsoft business central

Microsoft Navision som är föregångaren till Business Central och är Vendres mest integrerade ERP-system. Genom Vendres integrationsmotor jobbar Vendre med de största Business Central-konsulterna i Sverige för att gemensamt öka era möjligheter med e-handel som blir integrerad i er verksamhet.

Vendre har gjort det förut

Microsofts ERP-system erbjuder stor komplexitet som kan göra att ni kan jobba på det sättet era kunder önskar. Det medför dock att e-handelsprojekt mot dessa system blir komplexa med en hög initial kostnad samt än högre kostnad för underhåll och utveckling. Här är Vendre unika. Vendre har integrerat till såväl NAV, Business Central och AX tillsammans med flera av Sveriges vassaste konsultbyråer och har en standardiserad integration för att minska er kostnad.

Tillsammans har vi löser vi e-handelsutmaningar för bolag mellan 20 till 500 miljoner i omsättning.

Inloggning för dina kunder

Alla kunder får automatiskt ett e-handelskonto när de synkroniseras över till e-handeln från Business Central. Ni bestämmer sen i vilken takt ni önskar slussa in era kunder på e-handeln och om alla ska få tillgång samma dag eller om era säljare ska introducera e-handeln för varje kund och göra en mjukare “onboarding”. 

På sitt användarkonto kan dina kunder se den information som finns i ert Microsoft Business Central-system. Kundens data kan synkroniseras med jämna mellanrum mellan systemen så att datan alltid är aktuell. 

 

Ta hand om nya kunder

I ett e-handelsprojekt med Vendre kommer vi inte bara lägga stort fokus på era existerande kunders upplevelse, utan även på era besökare som inte är kunder än.

I e-handeln som blir integrerad med er installation av Microsoft Business Central kommer ni att kunna skapa formulär för era kunder att interagera med er. Ni kan enkelt dra och släppa formulär i butiken för att exempelvis skapa en kundregistrering eller ett kontaktformulär. Allt för att ni ska kunna ha makten att utveckla er e-handel.
 

Prislistor från BC

Inloggade kunder får sina egna förhandlade priser som finns i Microsoft Business Central. Hela hemsidan / e-handeln blir anpassad till den inloggade kunden. De ser sitt sortiment med sina rabatter och priser. I och med att Vendres prislogik är snarlik med BC:s kan prislogik replikeras i e-handeln och på så sätt minska belastningen på er NAV samtidigt som kunden får en snabbare och bättre upplevelse genom hela köpet.
 

Betalsätt

Din kund betalar som de gör idag. Antingen via faktura, kort, direktbetalning eller delbetalning. Kreditlimit som finns i Business Central synkas upp till e-handeln och köp över limiten kan begränsas om det önskas.

Vendres e-handelssystem är också integrerat med såväl svenska som utländska betalningsaktörer som gör att ni med enkelhet kan börja låta nya eller ej kreditvärdiga kunder betala med kort.

All orderhistorik

I det fall man önskar kan LIVE-anrop göras till Business Central för att hämta in historisk orderdata. Detta görs då order ofta kommer både via personlig försäljning, inkommande till ordermottagning samt e-handel. Vid enbart e-handel hanterar Vendre orderflödet som visas för kunden i e-handeln. 

 

Vill du veta mer om Vendre?

 

Upptäck e-handelsplattformen