E-handelsplattform för Fortnox

✔ Integrerad med Fortnox
✔ Användarvänlig responsiv design
✔ Egna prislistor för era kunder

Skapa en e-handel kopplad till Fortnox

Vendres e-handelsplattform är kraftfull, användarvänlig och tar hand om dina besökare och kunder. Lösningen är integrerad med Fortnox och är gjord för att underlätta din administration. Välkommen till en e-handelsplattform gjord för Fortnox. 

Produkter, order och kunder synkroniseras mellan systemen. Så fort en order kommer in så läggs kunden till i Fortnox om den inte redan finns där och order kommer in för vidare behandling. Alla produkter med priser och lager kan föras upp till Vendre och vara helt synkorinserade med fortnox, oavsett när på dygnet din kund besöker e-handeln. 

Läs mer om Vendres e-handelsplattform för B2B och Brands

Fortnox E-handel


Djupdykning: Fortnox integrerad med Vendre

Vendres e-handelsplattform innehåller det ni behöver för bygga en komplett e-handel för era kunder. E-handelssystemet används idag av över 100 bolag med en gemensam e-handelsomsättning på över 1,8 miljarder kronor. Systemet klarar av hög transaktionsvolym och integrerar med många tredjepartssystem såsom Nyhetsbrevsverktyg, analysverktyg och affärssystem (ex. Fortnox).

Sedan 2007 har Vendre levererat e-handel till svenska företag som inser att allt mer av handeln går mot att bli digitaliserad. I integrationen kommer vi utgå från er data i Fortnox som blir master och sen klä på datan med information som behövs för en snygg och säljande e-handel. Data i Fortnox kan plockas upp och användas i e-handeln. Därefter kompletteras resterande av informationen genom Excel eller i Vendres administrationssystem.

Inloggning för dina kunder

Alla kunder får automatiskt ett e-handelskonto i e-handeln. Ni bestämmer sen i vilken takt ni önskar slussa in era kunder på e-handeln och om alla ska få tillgång samma dag eller om era säljare ska introducera e-handeln för varje kund och göra en mjukare “onboarding”.

På varje kundkort kan ni aktivera kunden och skicka ut ett mail som ger dem tillgång till e-handeln och sitt inloggningskonto. Kundens data synkroniseras med jämna mellanrum så att all data alltid uppdaterad. Kunder synkas från Vendre till Fortnox.

Alla produkter

Så fort ni lägger upp en artikel i Fortnox så kommer artikeln att läggas upp i er e-handel under en dold importmapp. Ni klär sen produkten med utökad information och flyttar ut den till den kategori där den hör hemma och publicerar den för era kunder. Uppdateringar i Fortnox slår direkt mot e-handeln och ändringar i e-handeln slår direkt mot Fortnox. På så sätt är informationen alltid samma både i affärssystemet och i e-handeln.

Omvandla besökare till leads (eller kunder)

I ett e-handelsprojekt med Vendre kommer vi inte bara lägga stort fokus på era existerande kunders upplevelse, utan även på era besökare som inte är kunder än. Dessa kan man konvertera till leads genom tydliga intresseanmälningsfunktioner eller direktregistrering på sidan i de fall det passar in i era rutiner.

Säljer ni till privatpersoner registrerar de sig på sidan och köpet genomförs direkt genom Vendres kassa.

Säljer ni till företag finns många möjligheter för både öppen och stängd shop. Läs mer under Vendres lösningar för B2B E-handel

Vill du veta mer om Vendre?

 

Upptäck e-handelsplattformen