Vi lanserar ny site!  

I veckan lanserade vi en helt ny hemsida med både uppdaterad grafisk profil och funktionalitet för att göra den enklare och mer lättnavigerad. Vi är otroligt stolta över att den nya sidan inte bara speglar den bredd av lösningar som vi erbjuder för våra kunder, utan även vår stora satsning på partnersamarbeten. 

Att hela sidan är designad och byggd inhouse av Vendre, med de moduler som kommer inbyggt i Vendres CMS gör oss såklart ännu stoltare. 

Vendre - Gör e-handel för B2B smartare

Vendres e-handelsplattform har en mängd funktioner och färdiga kopplingar specifikt framtagna för B2B-försäljning online. Vi tycker därför att det är extra roligt att vi på vår nya site gör det möjligt för såväl tillverkande bolag och grossister, som brands att hitta en lösning som passar just dem - på ett både snyggt och lättöverskådligt sätt. 

Partners

Med hjälp av Vendres ekosystem av partners, anslutna affärssystem & konsulter blir Vendre en avgörande pusselbit i er verksamhet och för era kunder.

På vår nya partnersida är det enkelt för våra nya besökare, och befintliga kunder, att få en snabb överblick av de applikationer som finns kopplade till vår plattform. Tack vare den nya filtreringsfunktionen är det även enkelt att hitta rätt partner baserat på behov och expertisområde.