Exempelbild

Vendre välkomnar AI till plattformen!

Hos Vendre strävar vi ständigt efter att förbättra och förenkla våra användares upplevelser i vår plattform. Vi är därför glada över att meddela att vi har lanserat två spännande AI-funktioner som kommer att revolutionera sättet att arbeta med innehåll i Vendre Admin. De nya verktygen ökar produktiviteten och effektiviteten samtidigt som det blir enklare att leverera bättre och mer anpassat innehåll i e-handeln. 

Låt oss presentera våra senaste tillskott Generera beskrivning och Översätt produktnamn!

 

Generera beskrivning med hjälp av AI

Den första funktionen, Generera beskrivning, bygger på den senaste utvecklingen inom artificiell intelligens, nämligen GPT. Med denna funktion kan våra användare skapa beskrivningar för sina produkter och kategorier på ett helt nytt sätt. Istället för att slita med att formulera texter från grunden kan de nu använda vår AI-funktion för att generera beskrivningar som är skräddarsydda efter produkterna.

 

Översätt produktnamn med lätthet

För de som hanterar flera olika marknader och språk för sin e-handel är den andra AI-funktionen, Översätt produktnamn, ett verktyg som kommer att förenkla arbetet betydligt. Med ett snabbt klick genererar AI en korrekt översättning från originalspråket till det önskade marknadsspråket. Detta kommer att spara dig tid och minska risken för felaktiga översättningar, vilket i sin tur ger en bättre användarupplevelse för dina kunder i olika regioner.

“Med våra nya AI-funktioner tar vi innehållshantering i Vendre Admin till en ny nivå.
Dessa verktyg är enkla att använda och kommer att hjälpa våra användare att öka sin produktivitet samtidigt som de levererar bättre innehåll till sina kunder. Vi ser fram emot att se de användas och planerar redan att lansera ytterligare AI-funktioner i framtiden” säger Therese Larsson, Produktägare på Vendre.