Vendre 💚 TestFreaks

Vendre 💚 TestFreaks

Vendre 💚 TestFreaks 

I år inledde vi ett partnerskap med TestFreaks, ett svenskt företag som jobbar med recensioner för retail och varumärken. TestFreaks har sedan tidigare kunder som Jula, Åhlèns, Electrolux, Houdini Sportswear, Nordic Nest, Clas Ohlson, PriceRunner och Stadium.
Under oktober har även bolagen Micki Leksaker samt Ur&Penn anslutit sig till recensionsplattformen, två projekt som Vendre drivit tillsammans med TestFreaks.

“De båda projekten har kunnat genomföras väldigt effektivt, och integrationen mellan Vendre och TestFreaks plattform har varit sömlös från start. Både vi på Vendre och våra användare Micki Leksaker och Ur&Penn är otroligt nöjda över samarbetet med TestFreaks.”
- Lina Sebö, Projektledare på Vendre

TestFreaks är unika på marknaden då de erbjuder branschledande tilläggstjänster, som mänsklig moderering och marknadsledande syndikering och översättningar av recensioner. Utöver att ha en tekniskt avancerad och välutvecklad produkt lägger de även stort fokus på den personliga kontakten.

“På TestFreaks är vi stolta över att jobba både nära och personligt med såväl partners som våra kunder. Det är en väldigt viktig del av vårt dagliga arbete.”
- Gregory Sorokours, Director of Business Cooperations på TestFreaks

Vendre är både glada och stolta över samarbetet med TestFreaks och ser fram emot fler framtida projekt tillsammans.