Exempelbild

Vendre Integration Hub

Optimera, automatisera och skala upp e-handeln med Integration Hub. 

 

Vi är stolta över att få presentera Vendre Integration Hub som en ny del av Vendres kraftfulla plattform! Med Integration Hub kan ni automatisera er e-handel, öka er mätbarhet och sälja på nya marknadsplatser. Dessutom kan ni enkelt ansluta Vendre till en mängd olika verktyg för marketing automation, integrationsplattformar och ERP-system - allt samlat på samma plats för att göra det så enkelt som möjligt för er!

Integration Hub erbjuder olika nivåer av integration beroende på era behov.
Med Basic får ni grundläggande integrationer som pixlar och script för att mäta era framsteg och synas på relevanta platser. För mer avancerade möjligheter kan ni uppgradera till Standard som ger er automatisering av e-handeln och kopplingar till MA-verktyg, integrationsplattformar och standardiserade ERP-system. För att maximera automatiseringen kan ni välja Premium som inkluderar ytterligare filintegrationer och kopplingar till avancerade ERP-system, eller vår Enterprise-lösning. 

Vi är övertygade om att Vendre Integration Hub kommer att bidra till att effektivisera er e-handel och hjälpa er att nå nya höjder. Genom att automatisera processer, öka mätbarheten och ansluta till olika verktyg kan ni optimera er verksamhet och nå ut till fler kunder på olika marknadsplatser.

 

UTFORSKA INTEGRATION HUB