Exempelbild

Vendre Ingår partnerskap med Nordic Web Team.

Nordic Web Team kliver in som Solution Partner till Vendre. Det nya partnerskapet innebär dels att Nordic Web Team kommer kunna erbjuda sina kunder flexibla e-handelslösningar byggda på Vendres plattform, samt att Vendres kunder kan nyttja Nordic Web Teams tjänster. 


Nordic Web Team levererar smart och innovativ e-handel med målet att skapa en så genomtänkt kundupplevelse som möjligt. De har dessutom lång erfarenhet av B2B-företagens specifika och komplexa behov, vilket gör dem till en bra match för Vendre.

Att bredda vårt ekosystem med ytterligare en Solution Partner gör det möjligt för Vendre att fokusera ännu mer på vår produkt, och därmed bygga den bästa möjliga plattformen för våra kunder.

”Vi ser fram emot att påbörja samarbetet med Nordic Web Team, och att tillsammans stärka våra erbjudanden mot kund. Nordic Web Team, och deras starka leveransorganisation, har ett gott rykte och goda kunskaper när det kommer till att lösa komplexa e-handelsproblem. Vi är glada över att samarbeta med en så kraftfull aktör." säger Tobias Boström, Partneransvarig på Vendre.

Även Nordic Web Team ser positivt på partnerskapet och de möjligheter som de öppnar upp för deras kunder. 

“Det har skett en märkbar förändring på marknaden mot SaaS-baserade lösningar de senaste åren. Därför är vi glada över att samarbeta med Vendre, en ledande aktör på marknaden inom detta område med ett övertygande erbjudande” berättar Jonas Wärngård, VD för Nordic Web Team.