Vendre är A Great Place To Work!

Vendre är A Great Place To Work!

Den finaste utmärkelsen vi fått på över 15 år!

Vi känner både stolthet och en stor tacksamhet över att vi lyckats nå en så otroligt viktig milstolpe för Vendre som bolag. Att vi fått ett kvitto på hur vi och alla medarbetare upplever vår arbetsplats. Vi, precis som många andra, strävar efter att växa, bli fler, omsätta mer, skala upp och nå våra högt uppsatta mål. Den resan är vi mitt i just nu, och den fortsätter hela tiden. 

Men något vi brinner lite extra för och bryr oss mycket om är hur vi ska ha det tillsammans på den resan - alla på Vendre. Hur vill vi må på jobbet och i livet som vi lever här och nu? Hur skapar vi en arbetsplats där vi trivs och kan utvecklas? Där man får vara den man är, vara trygg, ha kul, känna en tillhörighet och där det finns omtanke och kärlek. Där vi tar hand om varandra och har kul på vägen, här och nu men också långsiktigt. Det är ett kontinuerligt arbete att skapa en hälsosam arbetsplats. Vi har fokuserat på det länge och det är något vi kommer att fortsätta bygga på och bevara.Det är med stor ödmjukhet och tacksamhet som vi nu tar emot utmärkelsen och diplomet A Great Place To Work, vilket innebär att vi nu är en av Sveriges bästa arbetsplatser! A Great Place To Work är världens största medarbetarundersökning och som dels undersöker vad varje ledare upplever att de levererar samt jämför det med vad varje anställd faktiskt upplever. Vi vet att om man mår bra och känner sig engagerade kommer både individen själv och hela bolaget att presterar bättre. Personalen stannar längre och det minskar sjuktalen. På Vendre har vi lyckats nå detta!

Så vi vill rikta ett stort tack till alla på Vendre för att ni är med och skapar en arbetsplats vi kan vara stolta över och en miljö som gör att vi tycker att det är svinkul att gå till jobbet varje dag!

/ Gabriel & Karl