Exempelbild

Vendre & Exsitec utökar sitt partnerskap: “Vill skapa verkligt affärsvärde för våra kunder” 

2022 inledde Vendre och Exsitec ett partnerskap kring implementation, ett samarbete som genererat flera framgångsrika B2B-projekt. Nu utökar Vendre och Exsitec partnerskapet, en strategisk satsning med fokus på att stödja e-handelsföretag i deras digitala närvaro.

Kombinationen av en kraftfull e-handelsplattform och gedigen kunskap inom e-handel och marknadsföring är avgörande för att lyckas med digital försäljning. För att hjälpa sina användare att uppnå just detta utökar Vendre och Exsitec nu sitt partnerskap, med målet att skapa affärsvärde för de gemensamma kunderna, direkt från start. 

Idag krävs det mer än en kraftfull e-handelsplattform för att lyckas på marknaden. Genom att inkludera Exsitecs specialkompetens inom SEO och Performance Marketing redan från projektets start, hjälper vi våra kunder att förbereda och boosta effekten av den nya e-handeln, inför lansering. Att ha samtliga delar på plats från start innebär att kunden kan börja fokusera på tillväxt och resultat direkt“ säger Tobias Boström, Partner Manager på Vendre.

Exsitec ser det utökade samarbetet som ett naturligt nästa steg i partnerskapet. 

Vi på Exsitec tycker verkligen att det är roligt att fördjupa vårt samarbete med Vendre. Det här steget har på ett naturligt sätt vuxit fram och är ett resultat av att vi sett att vi båda delar målet att vilja skapa verkligt affärsvärde för våra kunder. Vi tror att målet med företagens investering i nya plattformar och webbplatser är att skapa fler affärer. Därför vill vi även stötta Vendre-kunderna i utvecklingen av sin egen affär genom att erbjuda hjälp med att hitta nya kunder och hjälp att ta affären ända i mål ” säger Andreas Lyxell, Affärsområdeschef för Digitala Affärer på Exsitec.

Utökning av partnerskapet markerar ett viktigt steg i att skapa en mer heltäckande lösning för B2B-e-handel och understryker Vendres och Exsitecs gemensamma mål att erbjuda kvalitetslösningar och stöd till sina kunder.