KUNDCASE

Micki Leksaker

 

Läs hela caset


Om Micki Leksaker

Micki är ett familjeägt företag som funnits sen 1944. Ända sedan starten har Mickis produktutveckling legat till grund för deras framgångar och än idag skapar de nya leksaker och lekupplevelser med upptäckarlust i fokus. Deras huvudkontor finns i Småland där även deras produktutveckling och tillverkning av träleksaker och andra produkter i trä sker. 

Mickis vision är glada, lekfulla barn i en trygg värld och de förstår barnets behov av fantasifull lek och glädjen den ger. Inspirerade av detta utvecklar och erbjuder de lekupplevelser för alla generationer.

 

Besök Mickis e-handel här!

Uppdrag

Mickis mål var att skapa en ny, unik e-handel som levererar en kundupplevelse i framkant, samtidigt som den stärker deras brand och framhäver deras breda produktsortiment. Inför lanseringen önskade de dessutom samla hela sitt breda varumärkessortiment i en och samma e-handel. Detta innebar i praktiken att 4 egna hemsidor och en webbshop skulle bli en och samma butik i plattformen Vendre. 

Micki ville öka tillgängligheten på marknaden genom att bygga sin e-handel på en plattform där de har möjlighet att nå ut med sitt sortiment i både Norden och övriga EU. För att stärka användarvänligheten ytterligare efterfrågade de även att e-handelns storefront skulle kunna anpassas efter de olika marknaderna. Dels när det kom till sortiment men även frakt och betalsätt för att alltid visa upp en så relevant storefront som möjligt för kunden.

Med vår nya site kommer vi närmare konsumenten.


"Med vår nya site och grafiska profil vill vi stärka våra varumärken och produkter samt komma närmare konsumenten. Vi ska ge våra kunder en bättre helhetsupplevelse genom sin köpresa, oavsett om de väljer att slutföra sitt köp hos oss eller köper vår produkt hos en återförsäljare"


Elin Aronsson

Head of e-commerce på Micki


Resultat

Tillsammans med Vendre har Micki samlat 4 egna hemsidor och en webbshop i en och samma butik. Över 10 domäner har i och med lanseringen pekats om till samma sida vilket tillåter Micki att jobba fokuserat med content i en och samma administration.

 

Läs hela caset och ta del av resultetet genom att klicka på knappen nedan! 

 

Läs hela caset