Referenser

Sveriges största återförsäljare av Appleprodukter

mStore som ägs av Macsupport är Sveriges största återförsäljare av Appleprodukter och har åtta fysiska butiker på bland annat Birger Jarlsgatan i Stockholm, Västerås och Östersund.

Genom Vendres integration mot Visma Proceedo så har mStore gjort det möjligt för alla universitet att med egendesignad sida och inloggning handla sina upphandlade produkter. E-handeln är unikt utformad med Vendres återförsäljarstöd för B2B-försäljning, men funkar lika bra B2C för privatpersoner att handla.

Gå gärna in och titta eller handla på deras webshop och se hur enkelt det är att handla. mStore har också ett stort antal företagskunder med upphandlade priser, fraktvillkor och andra unika egenskaper. Allt detta sköts enkelt genom V-Commerce och integrationen till lagersystemet från Hansa World gör att kunderna kan se lagerantalet på varje produkt i butiken närmast sig.

E-Handelsplattform

För B2B

Länk

E-handel

E-handelsplattform

E-handelsplattform

E-handel

Kravspecifikation för e-handelsplattform

Det är inte helt enkelt att få ner alla krav och önskemål i en bra specifikation när man ska söka efter en ny e-handel / e-handelsplattform. Känner du igen dig?

Vi har skapat en mall som du kan ladda ner och fylla i för att vi ska få en bild av dina mål, ditt företag och dina önskemål på din nya lösning. Mallen täcker in många områden som är bra att gå igenom inför en ny e-handel. Du laddar enkelt ner dokumentet nedan och kan göra ändringar så att det blir aktuellt för ditt bolag.