Låt våra produktexperter hjälpa er skapa det optimala paketet för just ert företag

PRATA MED EN PRODUKTEXPERT

 

Vill du få hjälp över mail, ett möte eller ett samtal? Du bestämmer! Klicka ovan för att komma igång.

 

Vanliga frågor

 

 • Vad är startkostnaden?

  Vendres startkostnad anpassas efter det ni behöver. Grundpaketet för Vendre Onboarding består av implementation, projektledning, utbildning och design. Med tydliga priser och fasta kostnader hjälper er produktexpert er till det bästa och mest kostnadseffektiva upplägget.
 • Kan vi arbeta med en partner?

  Ja! Vendre har flera bolag som arbetar på plattformen för att utveckla våra kunder. Ni kan få hjälp med marknad och SEO av bolag som hjälper er att sälja mer. Våra Solution Partners är med och vidareutvecklar er butik inom design, unik funktionalitet och integrationer. Ni har dessutom alltid tillgång till Vendres Professional Services som alltid finns till hands hos Vendre för att hjälpa er med vad ni än önskar.
 • Erbjuder ni en egen kontaktperson?

  När ni är kund hos Vendre har ni alltid en kontaktperson som ni kan tala med för att maximera er nytta av Vendre. Vill ni ha något unikt utvecklat, lägga till nya moduler, sälja till fler länder eller vad ni än kan tänkas behöva hjälp med för att växa med Vendre så finns Professional Services där för er.
 • Har ni gratis support?

  Som kund hos Vendre har ni alltid fri support. Samtliga moduler hos Vendre och alla funktioner inom dessa ryms i Vendre SLA och är dessutom kostnadsfritt. Ni har dessutom över 99% upptid, GDPR säkra servrar i Sverige och alltid ett team redo att hjälpa er.

Vill du veta mer?

Kontakta oss direkt via formuläret, ring eller skicka iväg ett mail.

08-500 070 55