Exempelbild

Partnerskap med Traventus

Vendre är glada över att kunna meddela att vi inlett ett partnerskap med konsultbolaget Traventus! Detta samarbete markerar ett spännande steg framåt för oss båda, med syftet att erbjuda våra gemensamma kunder en ännu bättre helhetslösning inom e-handel och ERP. 

Traventus är ett svenskt konsultbolag som specialiserar sig på att optimera affärsprocesser och driva tillväxt med hjälp av det marknadsledande affärssystemet Visma. Med deras omfattande expertis inom systemstöd och digital utveckling kan Traventus skapa skräddarsydda lösningar som passar perfekt för varje kunds unika verksamhet.

“På Traventus är vi dedikerade till att optimera affärsprocesser genom samarbete med marknadsledande aktörer som Vendre, en stark aktör inom e-handel. Genom att kombinera vår expertis med Vendres innovativa lösningar skapar vi mervärde och framgång för våra kunder.”
- Mikael Björk, VD Traventus

“Det nya partnerskapet innebär att Vendre kan erbjuda Traventus expertis till såväl nya som befintliga kunder. Sömlösa, effektiva integrationer är något som efterfrågas inom majoriteten av våra e-handelsprojekt, vilket gör Traventus till en självklar partner för Vendre. Tillsammans hjälper vi våra kunder att förbättra deras digitala närvaro.”
- Tobias Boström, Partner Manager Vendre

Vi ser fram emot att tillsammans med Traventus skapa en ny standard för affärsoptimering och e-handel, och är övertygade om att detta partnerskap kommer att leda till många spännande och framgångsrika projekt i framtiden.