Mode & skönhet

Hantera och visa upp varumärken, produkter och kampanjer på bästa sätt med en plattform anpassad
för mode & skönhet.

Testa Vendre 

Ta försäljningen till nya nivåer, med e-handel för mode & skönhet.

Genom att erbjuda sina produkter online dygnet runt ökar tillgängligheten för kunderna avsevärt. Dessutom möjliggör närvaron online att nå nya marknader och expandera sin kundbas utan att behöva investera i fysiska butiker.

Dra nytta av Vendres kraftfulla integrationer för att sprida ert innehåll över flera olika kanaler. Synkronisera er produktkatalog med sociala plattformar och bygga medvetenhet och sälja mer med bara ett klick, eller nyttja någon av våra partners inom UGC för att visa upp hur era kunder använder era produkter. 

Skapa landningssidor som säljer

Vendre är byggt för att du ska kunna skapa landningssidor snabbt. Dra in ett produktblock och välj ut produkter från en viss kategori eller med en viss tagg. Skriv texter och publicera. Landningssidorna indexeras på Google och kan marknadsföras i era sociala kanaler. Med Vendres block Shop the look kan ni använda såväl studiobilder som UGC och koppla produkttaggar för att på ett snabbt och säljande sätt visa upp era produkter. 

Mer om Vendre CMS

 

Kampanjer och merförsäljning
i kassan.

Vendres avancerade kampanjstöd ger er som e-handlare stora möjligheter att anpassa kampanjer precis som ni önskar. Oavsett om det handlar om att "Köp tre betala för 2", "Billigaste varan på köpet" eller "Köp produkt X och få produkt Y på köpet" så hanteras alla kampanjer direkt i Vendre Admin.  Många brands väljer att arbeta med rabattkoder kopplat till sina kampanjer, även detta har ni stöd för genom Vendre. 

Merförsäljning i kassan är en oanad möjlighet till ökad försäljning. Används det på rätt sätt så bidrar funktionen dessutom till en positiv och personaliserad köpuppelvelse för era kunder! 

 

Skapa den optimala lösningen för just ert företag

SE PAKET & PRISER

Företag som växer tillsammans med Vendre

%}
B2C
Brands

Skinroller

Sveriges mest sålda skinroller säljs via Vendres plattform.

%}
B2C

Babyface

Exklusiv återförsäljare till de bästa produkterna, allt från rengöring & kräm till mineralbaserad makeup.

%}
B2C

Ströms

I över hundra år har Ströms Man & Woman försett kunder i hela Sverige med stil. Ströms erbjuder ett brett kvalitetssortiment, där varje enskilt plagg är valt med omsorg av deras inköpare.

Läs caset

Testa kostnadsfritt!

Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom kort med en demo av Vendres e-handelsplattform.

08-500 070 55
Svea & Klarna med nShift

Rätt betalsätt och fraktsätt för din kund. Genom både Svea och Klarna har du möjlighet att använda nShift checkout för att ge alla dina kunder det bästa fraktsättet utifrån var kunden bor och orderns storlek