Maskin & Verktyg

Hantera er produktkatalog och nå ut till nya samt befintliga kunder 
på bästa sätt med en plattform anpassad för maskin & verktyg. 

Testa Vendre 

Ta försäljningen till nya nivåer, med e-handel

Med Vendres e-handelsplattform anpassad för bolag inom maskin & verktyg är det enkelt att skapa ett effektivt orderflöde och anpassade kundupplevelser. Oavsett om ni önskar en inloggad orderportal eller en öppen e-handel för både B2B och B2C har Vendre lösningen för just er. 

Personalisering, integration till ERP & inkluderat PIM är några av de mest omtyckta funktionerna. 

 

Funktioner framtagna för
optimal B2B försäljning

Anpassa innehållet i e-handeln efter era inloggade kunder. I Vendre är det enkelt att styra e-handelns prislistor, rabattavtal och stafflade priser samt frakt- och betalsätt baserat på era olika kunders avtal. 

Låt era kunder samla produkter i olika inköpslistor. Inköpslistorna är tillgängliga för alla inloggade på bolaget, samt era egna säljare. Era säljare kan dessutom logga in i e-handeln som kund för att lägga order åt era kunder samt se över oavslutade varukorgar, kunddata och orderhistorik.

Klicka på knappen nedan för att läsa om hur Svets & Tillbehör använder Vendre för att möte kraven från deras B2B kunder. 

Mer om Svets & Tillbehör

 

Integrerat till ert ERP

Vendre är integrerat till samtliga stora ERP-system och utbyter info om prislistor, kunder, produkter och order. Även information som orderstopp, kreditlimit och fakturahistorik är vanliga integrationer. Vendre har en egen integrationsavdelning som tar er igenom Best practice kring allt gällande koppling mot affärssystemet.

 

Skapa den optimala lösningen för just ert företag

SE PAKET & PRISER

Företag som växer tillsammans med Vendre

B2B

Harald Pihl

Experter inom specialmetaller sedan 1912.

B2B
B2C

Svets och Tillbehör

Svets och Tillbehör är ett grossistföretag med ett komplett sortiment av svets, svetstillbehör, skyddsutrustning, slipmaterial, verktyg och mycket mer.

B2B
B2C

Matek

Matek AB säljer maskiner och verktyg av högsta kvalitet till företag och kommuner. Här hittar du det mesta inom stenbearbetning och betongbearbetning

Testa kostnadsfritt!

Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom kort med en demo av Vendres e-handelsplattform.

08-500 070 55