E-handelsplattform för Jeeves

✔ Integrerad med Jeeves
✔ Användarvänlig responsiv design
✔ Egna prislistor för era kunder

Standardiserad integration mellan Jeeves och er e-handel

Vendres e-handelsplattform är kraftfull, användarvänlig och tar hand om dina besökare och kunder. Lösningen är integrerad med Jeeves och är gjord för att underlätta din administration.

Produkter, order och kunder synkroniseras utan fördröjning och all information finns i realtid i er e-handel. Läs mer om hur du kan spara tid och få ut mer ur er e-handel med Vendre V-commerce.

Läs mer om Vendres e-handelsplattform för B2B och Brands
Djupdykning: Jeeves integrerad med Vendre

Vendres e-handelsplattform innehåller det ni behöver för bygga en komplett e-handel för era kunder. E-handelssystemet används idag av över 100 butiker. Systemet klarar av hög transaktionsvolym och integrerar med många tredjepartssystem såsom nyhetsbrevsverktyg, analysverktyg och affärssystem.

Sedan 2007 har Vendre levererat e-handel till svenska företag som inser att allt mer av handeln går mot att bli digitaliserad. I integrationen kommer vi utgå från er data i Jeeves som blir master och sen klä på datan med information som behövs för en snygg och säljande e-handel. All data i Jeeves kan plockas upp och användas i e-handeln. Därefter kompletteras resterande av informationen genom Excel eller i Vendres administrationssystem.

 

Inloggning för dina kunder

Alla kunder får automatiskt ett e-handelskonto när de synkroniseras över till e-handeln från ert affärssystem. Ni bestämmer sen i vilken takt ni önskar slussa in era kunder på e-handeln och om alla ska få tillgång samma dag eller om era säljare ska introducera e-handeln för varje kund och göra en mjukare “onboarding”.

På sitt användarkonto kan dina kunder se den information som finns i ert Jeeves-system. Kundens data synkroniseras med jämna mellanrum och däremellan med push så att all data alltid är uppdaterad.

Alla produkter

Så fort ni lägger upp en artikel i Jeeves och flaggar artikeln för e-handel så kommer artikeln att läggas upp i er e-handel under en dold importmapp. Ni klär sen produkten med utökad information och flyttar ut den till den kategori där den hör hemma och publicerar den för era kunder.

Omvandla besökare till leads (eller kunder)

I ett e-handelsprojekt med Vendre kommer vi inte bara lägga stort fokus på era existerande kunders upplevelse, utan även på era besökare som inte är kunder än. Dessa kan man konvertera till leads genom tydliga intresseanmälningsfunktioner eller direktregistrering på sidan i de fall det passar in i era rutiner.

Säljer ni till privatpersoner registrerar de sig på sidan och köpet genomförs direkt genom Vendres snabbkassa.

Prislistor från Jeeves

Inloggade kunder får också sina egna förhandlade priser som finns i Jeeves och kan då på hela sidan se exakt vad som gäller för dem. I och med att Vendres prislogik är snarlik med Jeeves kan prislogik replikeras i e-handeln och på så sätt minska belastningen på er Jeeves samtidigt som kunden får en snabbare och bättre upplevelse genom hela köpet.

Betalsätt

Din kund betalar som de gör idag. Antingen via faktura, kort, direktbetalning eller delbetalning. Kreditlimit som finns i Jeeves kan synkas upp till e-handeln och köp över limiten kan begränsas.

Vendres e-handelssystem är också integrerat med såväl svenska som utländska betalningsaktörer som gör att ni med enkelhet kan börja låta nya eller ej kreditvärdiga kunder betala med kort.

 

Vill du veta mer om Vendre?

 

Upptäck e-handelsplattformen