Integrationer

Optimera, automatisera och skala upp e-handeln med
Vendres integrationer till ERP och Appar.

Rest API och filbaserade
ERP-integrationer

Synkronisera datan från ert ERP till er Vendre butik via Open REST-API. Genom API:et synkas order, kunder, produkter, prislistor och mycket mer. Ni har även möjlighet att nyttja standardiserade API kopplingar till en mängd olika ERP.

Importera allt från produkter och prislistor till lager och kundkonton med hjälp av Vendres filbaserade integrationsmotor. Det filbaserade gränssnittet stödjer även export av orderfil när en order kommit in.

Optimera försäljningen med marknadsplatser & appar

Oavsett om ni vill automatisera, personalisera eller nå ut med era produkter via marknadsplatser kan Vendre hjälpa er. I Vendres integrations hub erbjuds ni ett brett utbud av partnerskap och integrationer till en mängd externa system och appar! 

 

Lägre TCO med standardiserade lösningar

Tack vare Vendres standardiserade och beprövade integrationer är det enkelt att maximera affärsnyttan och minska långsiktiga kostnader. Kostnadsfri support samt att plattformen är skalbar och ej har behov av versionsuppdateringar är ytterligare faktorer som håller kostnaderna nere. 

LÄS MER OM TCO HÄR

Integration till externt lager, 3PL

I takt med att verksamheten växer väljer många företag att effektivisera sin lager- och logistikhantering internt, eller genom att outsourca sitt lager till en 3PL-aktör. 

Vendre har färdiga integrationer till system som Ongoing WMS & Bonver via Vendre API. Vilket gör det enkelt för er att koppla er Vendrebutik till ett externt lager. 

Utforska våra integrationer och partners