E-handelsplattform för HansaWorld

✔ Integrerad med HansaWorld
✔ Användarvänlig responsiv design
✔ Egna prislistor för era kunder

Standardiserad integration mellan HansaWorld och er e-handel

Vendres e-handelsplattform är kraftfull, användarvänlig och tar hand om dina besökare och kunder. Lösningen är integrerad med HansaWorld och är gjord för att underlätta din administration.

Produkter, order och kunder synkroniseras utan fördröjning och all information finns i realtid i er e-handel. Läs mer om hur du kan spara tid och få ut mer ur er e-handel med Vendre V-commerce.

Läs mer om Vendres e-handelsplattform för B2B och Brands

HansaWorld integrerad med Vendre


Djupdykning

Vendres e-handelsplattform innehåller det ni behöver för bygga en komplett e-handel för era kunder. E-handelssystemet används idag av över 100 butiker. Systemet klarar av hög transaktionsvolym och integrerar med många tredjepartssystem såsom nyhetsbrevsverktyg, analysverktyg och affärssystem.

Sedan 2007 har Vendre levererat e-handel till svenska företag som inser att allt mer av handeln går mot att bli digitaliserad. I integrationen kommer vi utgå från er data i HansaWorld som blir master och sen klä på datan med information som behövs för en snygg och säljande e-handel. All data i HansaWorld kan plockas upp och användas i e-handeln. Därefter kompletteras resterande av informationen genom Excel eller i Vendres administrationssystem.

Inloggning för dina kunder

Alla kunder får automatiskt ett e-handelskonto när de synkroniseras över till e-handeln från HansaWorld. Ni bestämmer sen i vilken takt ni önskar slussa in era kunder på e-handeln och om alla ska få tillgång samma dag eller om era säljare ska introducera e-handeln för varje kund och göra en mjukare “onboarding”.

På sitt användarkonto kan dina kunder se den information som finns i ert HansaWorld-system. Kundens data kan hämtas från HansaWorld med jämna mellanrum så att e-handeln alltid har den senaste informationen.

 
Alla produkter

Så fort ni lägger upp en artikel i HansaWorld och flaggar artikeln för e-handel så kommer artikeln att läggas upp i er e-handel under en dold importmapp. Ni klär sen produkten med utökad information och flyttar ut den till den kategori där den hör hemma och publicerar den för era kunder.

Omvandla besökare till leads (och kunder)

I ett e-handelsprojekt med Vendre kommer vi inte bara lägga stort fokus på era existerande kunders upplevelse, utan även på era besökare som inte är kunder än. Dessa kan ni konvertera till leads genom tydliga intresseanmälningsfunktioner eller direktregistrering på sidan i de fall det passar in i era rutiner om ni säljer B2B.

Säljer ni till privatpersoner registrerar de sig på sidan och köpet genomförs direkt genom Vendres kassa.

Prislistor från HansaWorld

Inloggade kunder får också sina egna förhandlade priser som finns i HansaWorld och kan då på hela sidan se exakt vad som gäller för dem. I och med att Vendres prislogik är snarlik med HansaWorlds kan prislogik replikeras i e-handeln och på så sätt minska belastningen på er HansaWorld samtidigt som kunden får en snabbare och bättre upplevelse genom hela köpet.

Betalsätt

Din kund betalar som de gör idag. Antingen via faktura, kort, direktbetalning eller delbetalning. Kreditlimit som finns i HansaWorld kan synkas upp till e-handeln och köp över limiten kan begränsas om det önskas.

Vendres e-handelssystem är också integrerat med såväl svenska som utländska betalningsaktörer som gör att ni med enkelhet kan börja låta nya eller ej kreditvärdiga kunder betala med kort.

Vill du veta mer om Vendre?

 

Upptäck e-handelsplattformen