E-handel byggd
för Grossister

Effektivt orderflöde och en personlig köpupplevelse för dina B2B-kunder. Personalisering, integration till ERP & inkluderat PIM är några av fördelarna med Vendre. Dessutom ett ekosystem av partners för både produkter och tjänster som ger er kraft att växa.
 

BOKA DEMO

I systemet har du allt du behöver för er B2B e-handel. Med integration till ert affärssystem, blixtsnabb storefront och ett ekosystem av partners kan ni växa med Vendre.

Anpassningsbar design

En funktionsfylld e-handel kräver smart design. Med Vendre får du en beprövad best pratice som gör att ni kan lansera snabbt med en standardiserad lösning anpassad efter er profil. Hela lösningen är modulär så ni bestämmer vad ni behöver idag och vad ni vill lägga till längre fram.

Paket & Priser

 

Varför Vendre?

Du får en true SAAS-lösning utan versionsuppdateringar, med full support och stöd för hela er organisation när ni växer.

Med hjälp av Vendres ekosystem av partners, anslutna affärssystem & konsulter blir Vendre en avgörande pusselbit i er verksamhet och för era kunder. Börja litet och standardiserat eller anpassa Vendre helt till er. 

Testa kostnadsfritt!

Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom kort med en demo av Vendres e-handelsplattform.

08-500 070 55