FMCG

Nå ut till nya kunder och marknader, förbättra tillgängligheten och öka kundengagemanget med e-handel för FMCG.

Testa Vendre 

Öka tillgängligheten och
nå ut till nya marknader.

Med e-handel öppnas en värld av möjligheter för FMCG-företag. Genom att erbjuda sina produkter online dygnet runt, ökar tillgängligheten för kunderna avsevärt. 

Dessutom möjliggör närvaron online att nå nya marknader och expandera sin kundbas utan att behöva investera i fysiska butiker. Genom e-handel kan företagen öppna dörrar till geografiskt avlägsna områden och sträcka sig över gränser, vilket i sin tur leder till en betydande ökning av marknadsandelar och intäkter. 

 

Anpassat innehåll
förbättrar kundupplevelsen.

Med en e-handelsplattform anpassad för FMCG har ni möjlighet att använda er av unik anpassning för att skapa en så bra upplevelse som möjligt för era kunder. 

Utöver näringsdeklarationer är Unika prislistor, Bulkförsäljning, Synkroniserat butikslager och Mina sidor är några av Vendres populäraste funktioner. 

Mer om Vendre B2B

E-handel integrerad till
ERP och lager. 

För FMCG bolag är det viktigt med uppdaterad information och effektiva processer. Genom att integrera er Vendrebutik till ert ERP system kan ni effektivt synk produkt-, kund- och orderdata, information om butiks lager och mycket mer. 

I takt med att verksamheten växer väljer många företag att effektivisera sin lager- och logistikhantering genom att outsourca sitt lager till en 3PL-aktör.  Vendre har färdiga integrationer till system som Ongoing WMS, Bonver och Dream Logistics via Vendre API. Vilket gör det enkelt för er att koppla er Vendrebutik till ett externt lager. 

 

Skapa den optimala lösningen för just ert företag

SE PAKET & PRISER

Företag som växer tillsammans med Vendre

B2B

Pärlans Konfektyr

På Pärlans Konfektyr ägnar de sig åt delikat hantverk. Utöver sin butik säljer de både D2C och B2B via e-handel. 

%}
B2B

Hall Miba

Hall Miba är en av Sveriges äldsta distributörer i branschen av non-foodprodukter till bensinmackar och dagligvaruhandeln.

B2C

Pong Market

Välkommen till Pongmarket.se - Din asiatiska livsmedelsbutik på nätet!

Testa kostnadsfritt!

Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom kort med en demo av Vendres e-handelsplattform.

08-500 070 55