Eivy clothing

nylanserar med Vendre

 
Årebaserade underställsmärket Eivy nylanserar sin e-handel och skalar upp sin internationella

försäljning tillsammans med Vendre e-commerce.

 

Ville skapa en multiFUNktionell produkt

Anna, som själv är snowboardåkare och designer, startade Eivy 2009 efter ett behov hon stötte på under en snowboardsäsong i alperna.

 

– Jag ville kunna packa lätt och behövde ett multiFUNktionellt plagg som fungerade i alla situationer jag befann mig i. Det blev underställ med integrerad neckwarmer i djärva print som passade lika bra i backen och på after skin som till vardags. Fashion and Function är min grej!

 


Eivy - unbored onboard the world 


När Anna först visade upp sitt första underställ i leopardmönster var det knappt några manliga inköpare i street-/skate-/snowbranschen som fattade grejen. Anna berättar hur de tänkte typ: "Va, Tant Raffa!?"

 

– Själv tänkte jag att så galen kan jag väl ändå inte vara! Om jag känner detta behov borde det ju finnas andra tjejer där ute som känner detsamma?

 

Och visst hade hon rätt. Idag använder tjejer över hela världen Eivy’s multiFUNktionella underställ på fjäll, bergstoppar och andra äventyr.


Tydlig målgrupp

Anna beskriver vidare hur deras kunder är som dem själva – ”the #unboredonboard ones”. De har en punkig attityd och identifierar sig inte med traditionella roller i samhället. Det är viktigare för dem att ha kul; åka bräda och skidor, resa runt i världen och hitta sin egen väg. Att vara Unbored Onboard helt enkelt, vilket vi inspirerar till i våra sociala medier, berättar Johanna Krook, Social Media Manager på Eivy.

 

– Vi kallar våra följare våra tjejer. De är våra vänner och otroliga ambassadörer för varumärket. Vi känner daglig tacksamhet till att de delar vår livsstil och visar världen att mainstream är boring, säger Anna.

 

#unboredonboard

Eivy skapar rätt feeling för sina kunder genom sitt fokus på stora bilder i rätt miljö där man inspireras att dela deras livsstil. Produktmodellerna är snowboard-/skidåkare och tjejerna de visar upp under #unboredonboard på hemsidan delar Eivy’s vision om en alternativ livsstil. 


Worldwide sales

Eivys underställ används redan på berg och andra äventyr över hela världen och nu skalar de upp sin internationella försäljning tillsammans med Vendre – med fokus på Norge, Finland och Kanada.

 

– Vi ser dessa marknader som mycket intressanta, då klimatet och kundgruppen är väldigt lik den vi har här i Sverige. Vi har redan försäljning och samarbete med influencers på dessa marknader och vår nya e-handel gör det lättare för oss att anpassa oss per marknad och skala upp vår försäljning internationellt – samtidigt som vi fortsätter sprida vår vision, säger Martin Fredriksson Vister, delägare och även gift med Anna.

 

Läs mer och spana in Eivy Clothings e-handel!

 

 


Det är enkelt att växa med Vendre


Börja smått och uppgradera när behovet växer. Eller byt till Vendre från ett annat system.

 

Testa nu   Se våra paket