Upptäck Vendre

Vendre innehåller alla de komponenter du behöver för skapa tillväxt i er e-handel. Såväl B2B som B2C, i Sverige eller internationellt. 
 

Internationell försäljning

Sälj till hela världen, med ett system, en administration men olika kundupplevelser baserat på kundens land, språk och valuta. 

Tack vare Vendres stöd för internationell försäljning så kommer ni alltid att fronta rätt budskap, kampanj och content oavsett marknad. Detta gäller självklart även betal- och fraktsätt. 

 

Läs merFärdiga kopplingar till ditt affärssystem 

Utöver våra kopplingar till fraktaktörer och betallösningar kan din e-handel enkelt integreras mot ditt affärssystem genom Vendres specialutvecklade API / Webservice. På så sätt är alltid rätt information på rätt ställe, vilket underlättar för både säljare och kund.

 

LÄS MER

Starta en enklare e-handelsresa med Vendre idag!

 

SNACKA MED SÄLJ

E-handelsplattform

Vendres e-handelsplattform är skapad för företag som jagar tillväxt. Hela plattformen är anpassad för svenska bolag som vill ta steget längre och växa både i och utanför Sverige. Vendre är en taggad och driven partner inom e-handelssystem som hjälper dig med alla tekniska frågor som rör din e-handel. Hos Vendre finns tekniker, affärsutvecklare, grafiska formgivare och beteendevetare som hjälper dig i ditt dagliga arbete med er e-handelsplattform.

 

Sökfunktion som förstår dina kunder

Att sälja internationellt från Sverige ger stora möjligheter. Sverige är ett land med goda logistikmöjligheter och en välutvecklad infrastruktur. Möjligheten att skicka till många EU-länder och även andra delar av världen finns redan på plats och det är egentligen bara en fraktsedel bort. På bara någon dag kan ditt paket skickas över hela världen med rätt uppsättning av lager och rätt logistikpartner. Vendre har system för att hantera olika lagerställen i olika delar av världen.

E-handelssystemet har stöd för olika länder, valutor och designmallar i olika marknader. När du börjar sälja för några hundratusen per land har e-handelsplattformen även stöd för specifika momsregler för varje land. Vendres e-handelssystem är idag översatt till 18 språk och har stöd för samtliga valutor. Vendre hjälper dig också att skriva kontrakt med en betalningspartner som har stöd för dina unika behov. Självklart ingår Paypal i våra paket för internationell e-handel.

Drift & support

Att din webbutik ständigt ligger uppe och går snabbt är en förutsättning för bra försäljningssiffror. I din månadsavgift ingår drift och support. Din butik ligger på en server i en serverhall som övervakas dygnet runt. Om du önskar kan du även köpa en egen server. Din butik kan placeras i serverhallar i olika delar av världen baserat på var du säljer. Lösningar för lastbalansering finns.

 

Specialutvecklad funktionalitet

Vendre erbjuder en avancerad abonnemangshantering som låter dina kunder prenumerera på dina produkter. Vendres e-handelssystem ger dina kunder möjligheten att välja abonnemang på såväl produktsidan som i kassan

 

Betalningslösningar

Vendres e-handelsplattform är integrerad med Klarna, Svea och DIBS samtliga tjänster. Det finns även färdiga integrationer för PayEx, Paypal, Payson, Marginalen med flera som tillägg.