Standardiserat system, anpassade funktioner

Den bästa e-handelsplattformen
för Pyramid

Boka demo eller Se våra paket

  • Integrerad med Pyramid
  • Användarvänlig responsiv design
  • Egna prislistor för era kunder

Standardiserad integration mellan Pyramid och er E-handel

Vendres e-handelsplattform är kraftfull, användarvänlig och tar hand om dina besökare och kunder. Lösningen är integrerad med Unikum Pyramid och är gjord för att underlätta din administration.

Produkter, order och kunder synkroniseras utan fördröjning och all information finns i realtid i er e-handel. Läs mer om hur du kan spara tid och få ut mer ur er e-handel med Vendre V-commerce.

Pyramid Unikum E-handel
Stora möjligheter med Pyramid och E-handel

E-handelsplattform

Vi tror att vi har en lösning som passar dig och ditt bolag. Framförallt för att vi har gjort över 100 e-handelsprojekt och vet hur man bygger och anpassar e-handel som säljer. Vi berättar gärna mer om case som liknar er och hur vi tillsammans kan bygga er e-handel.

Ring en e-handelskonsult

Vill du prata med oss direkt om er e-handelslösning? Ring oss på:

08 – 5000 70 55

Testa gratis

Vill du se hur din e-handel kan se ut och fungera på Vendres e-handelsplattform? Skriv in dina uppgifter så mailar vi dig en demo.

Detaljerad information

Ladda ner flödesschema

Ta reda på mer om hur en integration mellan Vendres e-handelssystem och Unikum Pyramid fungerar. I flödesschemat visas vilken information som skickas var och du får en detaljerad inblick i hur integrationen fungerar och kan byggas.

Integrationen går sen att anpassa till era behov och affärslogik tillsammans med er affärssystemskonsult.

Pyramid Specifikation integration

Diskteknik väljer Vendre

Vendre utmärkte sig jämfört med konkurrenterna. Kortfattat upplevde vi att de andra leverantörerna främst fokuserade på att sälja ett system, medan Vendre fokuserade på ökad försäljning och vad som driver detta i e-handelskundens köpbeteende. I de önskemål och krav som inte legat inom ramen för Vendres standardplattform har i princip alla dessa gått att realisera. Vi upplever Vendre som mycket lyhörda och flexibla inför våra önskemål.

Erik Eriksson, IT-chef på Diskteknik

Omsättning

400 miljoner

Ägare

Martin & Servera AB

Användare

Vendre B2B för e-handel och säljstöd

Pyramid E-handel

Vendres e-handelsplattform innehåller det ni behöver för bygga en komplett e-handel för era kunder. E-handelssystemet används idag av över 100 butiker. Systemet klarar av hög transaktionsvolym och integrerar med många tredjepartssystem såsom Nyhetsbrevsverktyg, analysverktyg och affärssystem.

Sedan 2007 har Vendre levererat e-handel till svenska företag som inser att allt mer av handeln går mot att bli digitaliserad. I integrationen kommer vi utgå från er data i Unikum Pyramid som blir master och sen klä på datan med information som behövs för en snygg och säljande e-handel. All data i Pyramid kan plockas upp och användas i e-handeln. Därefter kompletteras resterande av informationen genom Excel eller i Vendres administrationssystem.

Inloggning för dina kunder

Alla kunder får automatiskt ett e-handelskonto när de synkroniseras över till e-handeln från ert affärssystem. Ni bestämmer sen i vilken takt ni önskar slussa in era kunder på e-handeln och om alla ska få tillgång samma dag eller om era säljare ska introducera e-handeln för varje kund och göra en mjukare “onboarding”.

På sitt användarkonto kan dina kunder se den information som finns i ert Pyramid-system. Kundens data synkroniseras med jämna mellanrum och däremellan med push så att all data alltid är uppdaterad.

Alla produkter

Så fort ni lägger upp en artikel i Pyramid och flaggar artikeln för e-handel så kommer artikeln att läggas upp i er e-handel under en dold importmapp. Ni klär sen produkten med utökad information och flyttar ut den till den kategori där den hör hemma och publicerar den för era kunder.

Omvandla besökare till leads (och kunder)

I ett e-handelsprojekt med Vendre kommer vi inte bara lägga stort fokus på era existerande kunders upplevelse, utan även på era besökare som inte är kunder än. Dessa kan man konvertera till leads genom tydliga intresseanmälningsfunktioner eller direktregistrering på sidan i de fall det passar in i era rutiner.

Säljer ni till privatpersoner registrerar de sig på sidan och köpet genomförs direkt genom Vendres snabbkassa.

Prislistor från Unikum Pyramid

Inloggade kunder får också sina egna förhandlade priser som finns i Pyramid och kan då på hela sidan se exakt vad som gäller för dem. I och med att Vendres prislogik är snarlik med Pyramids kan prislogik replikeras i e-handeln och på så sätt minska belastningen på er Pyramid samtidigt som kunden får en snabbare och bättre upplevelse genom hela köpet.

Betalsätt

Din kund betalar som de gör idag. Antingen via faktura, kort, direktbetalning eller delbetalning. Kreditlimit som finns i Pyramid kan synkas upp till e-handeln och köp över limiten kan begränsas om det önskas.

Vendres e-handelssystem är också integrerat med såväl svenska som utländska betalningsaktörer som gör att ni med enkelhet kan börja låta nya eller ej kreditvärdiga kunder betala med kort.

En riktig e-handelspartner

Vi bygger Sveriges bästa e-handelsplattform tillsammans med er och våra andra 100 butiker. I vårt samarbete jobbar vi med att öka din försäljning genom fokus på din kund och dina behov.

Gabriel Nordström
Säljchef

gabriel@vendre.se 070 - 789 72 78

Månadsmöten

Vi vill träffa er ofta. Vi finns till som ert bollplank varje månad kring allt som hör till er e-handel och hur vi kan öka er försäljning.

Hög fokus på driftsäkerhet

Vi garanterar din butiks upptid i alla våra lösningar. Vi bevakar dina upptider dygnet runt, alla dagar och har korta inställelsetider om något skulle hända.

Ständigt uppdaterad lösning

Din lösning ligger i molnet. Genom automatiska tester och rutiner kan vi leverera en lösning som alltid har senaste versionen. Även om ni har unika anpassningar till er.

Hur tar du betalt av dina kunder?

Det finns många olika betaltjänster för e-handel och det kan vara lite av en djungel att välja det som passar er butik och era kunder bäst.
Läs artikel
E-Handelsplattform

För B2B

Länk

Tidigare uppdrag

Referenser

Referenser

×

Boka demo

Vill du se hur din e-handel kan se ut och fungera på Vendres e-handelsplattform? Skriv in dina uppgifter så mailar vi dig en demo.