Standardiserat system, anpassade funktioner

Den bästa e-handelsplattformen
för NAV

Boka demo eller Se våra paket

  • Integrerad med Dynamics NAV
  • Användarvänlig responsiv design
  • Egna prislistor för era kunder

Standardiserad integration mellan Dynamics NAV och er E-handel

Vendres e-handelsplattform är kraftfull, användarvänlig och tar hand om dina besökare och kunder. Lösningen är integrerad med NAV och är gjord för att underlätta din administration.

Produkter, order och kunder synkroniseras utan fördröjning och all information finns i realtid i er e-handel. Läs mer om hur du kan spara tid och få ut mer ur er e-handel med Vendre V-commerce.

Jeeves E-handel
NAV E-handel mot Navision

E-handelsplattform

Vi tror att vi har en lösning som passar dig och ditt bolag. Framförallt för att vi har gjort över 100 e-handelsprojekt och vet hur man bygger och anpassar e-handel som säljer. Vi berättar gärna mer om case som liknar er och hur vi tillsammans kan bygga er e-handel.

Ring en e-handelskonsult

Vill du prata med oss direkt om er e-handelslösning? Ring oss på:

08 – 5000 70 55

Testa gratis

Vill du se hur din e-handel kan se ut och fungera på Vendres e-handelsplattform? Skriv in dina uppgifter så mailar vi dig en demo.

Detaljerad information

Ladda ner flödesschema

Ta reda på mer om hur en integration mellan Vendres e-handelssystem och Dynamics NAV fungerar. Vi har sammanställt ett flödesschema som beskriver hur integrationen går till mellan systemen och vilken information som skickas var.

Integrationen går sen att anpassa till era behov och affärslogik tillsammans med er affärssystemskonsult.

Diskteknik väljer Vendre

Vendre utmärkte sig jämfört med konkurrenterna. Kortfattat upplevde vi att de andra leverantörerna främst fokuserade på att sälja ett system, medan Vendre fokuserade på ökad försäljning och vad som driver detta i e-handelskundens köpbeteende. I de önskemål och krav som inte legat inom ramen för Vendres standardplattform har i princip alla dessa gått att realisera. Vi upplever Vendre som mycket lyhörda och flexibla inför våra önskemål.

Erik Eriksson, IT-chef på Diskteknik

Omsättning

400 miljoner

Ägare

Martin & Servera AB

Användare

Vendre B2B för e-handel och säljstöd

Dynamics NAV E-handel

Sedan 2007 har Vendre levererat e-handel till svenska företag som inser att allt mer av handeln går mot att bli digitaliserad. I integrationen kommer vi utgå från er data i Navision som blir master och sen klä på datan med information som behövs för en snygg och säljande e-handel. All data i Navision kan plockas upp och användas i e-handeln. Därefter kompletteras resterande av informationen genom Excel eller i Vendres administrationssystem.

Vendres e-handelsplattform innehåller det ni behöver för bygga en komplett e-handel för era kunder. E-handelssystemet används idag av över 100 butiker. Systemet klarar av hög transaktionsvolym och integrerar med många tredjepartssystem såsom Nyhetsbrevsverktyg, analysverktyg och affärssystem.

Inloggning för dina kunder

Alla kunder får automatiskt ett e-handelskonto när de synkroniseras över till e-handeln från ert affärssystem. Ni bestämmer sen i vilken takt ni önskar slussa in era kunder på e-handeln och om alla ska få tillgång samma dag eller om era säljare ska introducera e-handeln för varje kund och göra en mjukare “onboarding”.

På sitt användarkonto kan dina kunder se den information som finns i ert Microsoft Navision-system. Kundens data synkroniseras med jämna mellanrum och däremellan med push så att all data alltid är uppdaterad.

All orderhistorik

När en integration görs så kan kunden se all tidigare orderhistorik från affärssystemet redan från första dagen som er e-handel lanseras. Detta gör att det redan samma dag som din kund loggar in så är er e-handel ett underlättande verktyg både ur administrations- och beställningsperspektiv.

Omvandla besökare till leads (eller kunder)

I ett e-handelsprojekt med Vendre kommer vi inte bara lägga stort fokus på era existerande kunders upplevelse, utan även på era besökare som inte är kunder än. Dessa kan man konvertera till leads genom tydliga intresseanmälningsfunktioner eller direktregistrering på sidan i de fall det passar in i era rutiner.

Prislistor från NAV

Inloggade kunder får också sina egna förhandlade priser som finns i Microsoft NAV och kan då på hela sidan se exakt vad som gäller för dem. I och med att Vendres prislogik är snarlik med Navisions kan prislogik replikeras i e-handeln och på så sätt minska belastningen på er NAV samtidigt som kunden får en snabbare och bättre upplevelse genom hela köpet.

Betalsätt

Din kund betalar som de gör idag. Antingen via faktura, kort, direktbetalning eller delbetalning. Kreditlimit som finns i NAV synkas upp till e-handeln och köp över limiten kan begränsas om det önskas.

Vendres e-handelssystem är också integrerat med såväl svenska som utländska betalningsaktörer som gör att ni med enkelhet kan börja låta nya eller ej kreditvärdiga kunder betala med kort.

En riktig e-handelspartner

Vi bygger Sveriges bästa e-handelsplattform tillsammans med er och våra andra 100 butiker. I vårt samarbete jobbar vi med att öka din försäljning genom fokus på din kund och dina behov.

Gabriel Nordström
Säljchef

gabriel@vendre.se 070 - 789 72 78

Månadsmöten

Vi vill träffa er ofta. Vi finns till som ert bollplank varje månad kring allt som hör till er e-handel och hur vi kan öka er försäljning.

Hög fokus på driftsäkerhet

Vi garanterar din butiks upptid i alla våra lösningar. Vi bevakar dina upptider dygnet runt, alla dagar och har korta inställelsetider om något skulle hända.

Ständigt uppdaterad lösning

Din lösning ligger i molnet. Genom automatiska tester och rutiner kan vi leverera en lösning som alltid har senaste versionen. Även om ni har unika anpassningar till er.

Hur tar du betalt av dina kunder?

Det finns många olika betaltjänster för e-handel och det kan vara lite av en djungel att välja det som passar er butik och era kunder bäst.
Läs artikel
E-Handelsplattform

För B2B

Länk

Tidigare uppdrag

Referenser

Referenser

×

Boka demo

Vill du se hur din e-handel kan se ut och fungera på Vendres e-handelsplattform? Skriv in dina uppgifter så mailar vi dig en demo.