E-handelsplattform för Hogia

✔ Integrerad med Hogia  ✔ Användarvänlig responsiv design  ✔ Egna prislistor för era kunder 

Standardiserad integration mellan Hogia och er e-handel

Vendres e-handelsplattform är kraftfull, användarvänlig och tar hand om dina besökare och kunder. Lösningen är integrerad med Hogia och är gjord för att underlätta din administration.

Produkter, order och kunder synkroniseras utan fördröjning och all information finns i realtid i er e-handel. Läs mer om hur du kan spara tid och få ut mer ur er e-handel med Vendre V-commerce.

Order

Orderstatus

Produkter

Lagerstatus

Kunder

Prislistor

Vill du veta mer om Vendre?

 

Upptäck e-handelsplattformen

HOGIA + VENDRE

Hogia E-handel

Djupdykning: Hogia integrerad med Vendre

 

Vendres e-handelsplattform innehåller det ni behöver för bygga en komplett e-handel för era kunder. E-handelssystemet används idag av över 100 butiker. Systemet klarar av hög transaktionsvolym och integrerar med många tredjepartssystem såsom Nyhetsbrevsverktyg, analysverktyg och affärssystem.

Sedan 2007 har Vendre levererat e-handel till svenska företag som inser att allt mer av handeln går mot att bli digitaliserad. I integrationen kommer vi utgå från er data i Fortnox som blir master och sen klä på datan med information som behövs för en snygg och säljande e-handel. Data i Fortnox kan plockas upp och användas i e-handeln. Därefter kompletteras resterande av informationen genom Excel eller i Vendres administrationssystem.

 

Inloggning för dina kunder

 

Alla kunder får automatiskt ett e-handelskonto när de synkroniseras över till e-handeln från ert affärssystem. Ni bestämmer sen i vilken takt ni önskar slussa in era kunder på e-handeln och om alla ska få tillgång samma dag eller om era säljare ska introducera e-handeln för varje kund och göra en mjukare “onboarding”.

På varje kundkort kan ni aktivera kunden och skicka ut ett mail som ger dem tillgång till e-handeln och sitt inloggningskonto. På sitt användarkonto kan dina kunder se den information som finns i ert Fortnox-system. Kundens data synkroniseras med jämna mellanrum så att all data alltid uppdaterad.

Alla produkter

 

Så fort ni lägger upp en artikel i Fortnox så kommer artikeln att läggas upp i er e-handel under en dold importmapp. Ni klär sen produkten med utökad information och flyttar ut den till den kategori där den hör hemma och publicerar den för era kunder. Uppdateringar i Fortnox slår direkt mot Fortnox och ändringar i Fortnox slår direkt mot e-handeln. På så sätt är informationen alltid samma både i affärssystemet och i e-handeln.

 

Omvandla besökare till leads (eller kunder)

 

I ett e-handelsprojekt med Vendre kommer vi inte bara lägga stort fokus på era existerande kunders upplevelse, utan även på era besökare som inte är kunder än. Dessa kan man konvertera till leads genom tydliga intresseanmälningsfunktioner eller direktregistrering på sidan i de fall det passar in i era rutiner.

Säljer ni till privatpersoner registrerar de sig på sidan och köpet genomförs direkt genom Vendres snabbkassa.

 

Vad passar dig bäst?

Välj vilken butik du är intresserad av för att läsa mer om Vendre

 

Säljer till andra företag Säljer till privatpersoner Eget varumärke