E-handelsplattformen med
Google shopping
slider-image-https://vendre.se/image/684/dragndrop.jpg
slider-image-https://vendre.se/image/682/Orders.jpg
slider-image-https://vendre.se/image/683/Googleshoppinh.jpg
slider-image-https://vendre.se/image/681/VendreBI.jpg

Vendre är ett e-handelssystem som är kopplat till alla de system

som du behöver för att driva och utveckla din e-handel. 

 

Prova gratis  eller  Se våra paket

 

E-handel för hela ditt bolag

Vendre innehåller alla de komponenter ni behöver för att driva e-handel. Såväl mot B2B som mot B2C


CMS:
Drag och släpp innehåll

B2B
Företagsförsäljning

CRM
Mitt konto för dina kunder

Omnikanal
Integrera med butik

SEO
Anpassad efter Google

Marknadsföring
Google Shopping mfl.

PIM
Produkthantering

ERP:
Integrera med affärssystem

Integrerad med ditt affärssystem

Vendres E-handelsplattform är gjord för att integreras för att förenkla all administration.
Plattformen har färdiga kopplingar till affärssystemen nedan. Du kan också integrera med hjälp av vårt REST (json) eller Filbaserade API (filer via ftp-server)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klicka på affärssystemets bild för att läsa mer om ditt affärssystem

Hur vill dina kunder betala?

Använd de betalningslösningar du behöver för att driva e-handel.


 

 

 
 


 

 

Säljer du till företag?

 

Login för företagskunder

Oavsett när din kund behöver dina produkter kommer de enkelt att kunna beställa och se sitt unika utbud i datorn, surfplattan eller direkt i mobilen. När de är inloggade har de tillgång till sin orderhistorik och kan enkelt duplicera sin tidigare order.


Prislistor

Är prisförhandlingar och speciella erbjudanden på delar av sortiment vardag i din bransch? Vi vet hur det kan vara och har byggt Vendres B2B-stöd efter de förutsättningarna. Rabattera hela eller delar av ditt sortiment med fasta rabattsatser eller baserat på fast satta priser.

 

 

Läs mer om Vendre B2B

 

 

 

Vendre som
E-handelsplattform

 

 

 

E-handelsplattform

Vendres e-handelsplattform är skapad för företag som jagar tillväxt. Hela plattformen är anpassad för svenska bolag som vill ta steget längre och växa både i och utanför Sverige.

Vendre är en taggad och driven partner inom e-handelssystem som hjälper dig med alla tekniska frågor som rör din e-handel. Hos Vendre finns tekniker, affärsutvecklare, grafiska formgivare och beteendevetare som hjälper dig i ditt dagliga arbete med er e-handelsplattform.

 

Sökfunktion som förstår dina kunder

Att sälja internationellt från Sverige ger stora möjligheter. Sverige är ett land med goda logistikmöjligheter och en välutvecklad infrastruktur. Möjligheten att skicka till många EU-länder och även andra delar av världen finns redan på plats och det är egentligen bara en fraktsedel bort. På bara någon dag kan ditt paket skickas över hela världen med rätt uppsättning av lager och rätt logistikpartner. Vendre har system för att hantera olika lagerställen i olika delar av världen.

E-handelssystemet har stöd för olika länder, valutor och designmallar i olika marknader. När du börjar sälja för några hundratusen per land har e-handelsplattformen även stöd för specifika momsregler för varje land.

Vendres e-handelssystem är idag översatt till 18 språk och har stöd för samtliga valutor. Vendre hjälper dig också att skriva kontrakt med en betalningspartner som har stöd för dina unika behov. Självklart ingår Paypal i våra paket för internationell e-handel.

 

Drift & support

Att din webbutik ständigt ligger uppe och går snabbt är en förutsättning för bra försäljningssiffror. I din månadsavgift ingår drift och support. Din butik ligger på en server i en serverhall som övervakas dygnet runt. Om du önskar kan du även köpa en egen server. Din butik kan placeras i serverhallar i olika delar av världen baserat på var du säljer. Lösningar för lastbalansering finns.

 

Specialutvecklad funktionalitet

Vendre erbjuder en avancerad abonnemangshantering som låter dina kunder prenumerera på dina produkter. Vendres e-handelssystem ger dina kunder möjligheten att välja abonnemang på såväl produktsidan som i kassan.

 

Betalningslösningar

Vendres e-handelsplattform är integrerad med Klarna, Svea och DIBS samtliga tjänster. Det finns även färdiga integrationer för PayEx, Paypal, Payson, Marginalen med flera som tillägg.

 

Vad passar dig bäst?

Välj vilken butik du är intresserad av för att läsa mer om Vendre

 

Säljer till andra företag Säljer till privatpersoner Eget varumärke