DI Gasell 2021

DI Gasell 2021

DI Gasell 2021

Yeeeeees! Vendre är en Gasell!

 

Ett mål som vi krigat många år för och det är inte förens vi nu sitter här tillsammans med diplomet i hand som det känns på riktigt. Ett fantastiskt kvitto att nu vara ett av Sveriges snabbast växande bolag och det känns viktigt att fira av den milstolpen på resan.

Det är ändå med viss stolthet man konstaterar Vendre kvalar in på att vara del av de 1% av de 619 000 aktiebolag i Sverige som lyckas med att bli ett Gasell vilket jag känner mig ödmjukt tacksam för. Det har varit många ups and downs och att få fira detta delmål är något jag bara kunde drömma om när jag var 16 år och startade min företagsresa.

Tillsammans med min delägare Gabriel och hela teamet på Vendre är vi där. 1000 tals möten, många misslyckanden, många lärdomar men med resultatet; en av Sveriges absolut bästa & snabbast växande e-handelsplattformar och ett starkt e-handelsteam som vi kommer skala upp vidare.

Utan hela teamet och alla våra fina kunder vi fått möjligheten att få jobba med i denna tillväxtresa så hade vi aldrig kommit hit. Stort tack till alla på Vendre, alla fina kunder, vänner och inte minst Partners (Wow vad många ni har blivit!).

Det kommer hända en del spännande grejer här framöver. Nu kör vi vidare mot nya mål.

- Karl Kihlbom, VD på Vendre