Boka Demo!

Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom kort med en demo av Vendres e-handelsplattform.

08-500 070 55
Varför Vendre?

Vendre är en standardiserad lösning som går att bygga ut och anpassa. Med hjälp av Vendres ekosystem av partners, anslutna affärssystem & konsulter blir Vendre en avgörande pusselbit i er verksamhet och för era kunder.

Börja litet och standardiserat eller anpassa Vendre helt till er verksamhet. Kom igång med en kort time-to-market i en kraftfull plattform fylld av funktionalitet som hjälper er utveckla ert bolag.

Vad säger Vendres användare?

 

Se andra som använder Vendre

 

Vanliga frågor

 

 • Vad är startkostnaden?

  Vendres startkostnad anpassas efter det ni behöver. Grundpaketet för Vendre Onboarding består av implementation, projektledning, utbildning och design. Med tydliga priser och fasta kostnader hjälper er produktexpert er till det bästa och mest kostnadseffektiva upplägget.
 • Kan vi arbeta med en partner?

  Ja! Vendre har flera bolag som arbetar på plattformen för att utveckla våra kunder. Ni kan få hjälp med marknad och SEO av bolag som hjälper er att sälja mer. Våra Solution Partners är med och vidareutvecklar er butik inom design, unik funktionalitet och integrationer. Ni har dessutom alltid tillgång till Vendres Professional Services som alltid finns till hands hos Vendre för att hjälpa er med vad ni än önskar.
 • Erbjuder ni en egen kontaktperson?

  När ni är kund hos Vendre har ni alltid en kontaktperson som ni kan tala med för att maximera er nytta av Vendre. Vill ni ha något unikt utvecklat, lägga till nya moduler, sälja till fler länder eller vad ni än kan tänkas behöva hjälp med för att växa med Vendre så finns Professional Services där för er.
 • Har ni gratis support?

  Som kund hos Vendre har ni alltid fri support. Samtliga moduler hos Vendre och alla funktioner inom dessa ryms i Vendre SLA och är dessutom kostnadsfritt. Ni har dessutom över 99% upptid, GDPR säkra servrar i Sverige och alltid ett team redo att hjälpa er.