Friends of Vendre

Vendre brinner för e-handel och vi söker ständigt efter nya bolag som vill samarbeta med oss för att ta branschen till nästa nivå! Som partner till Vendre får ni tillgång till teknologi i framkant, exceptionell support och löpande utbildning. 

Solution Partner

Solution Partners använder Vendre för att leverera e-handelslösningar till snabbväxande B2B bolag och brands!

Vendres Solution Partner Program riktar sig till leverantörer som vill bredda sin produktportfölj med en kraftfull e-handelsplattform och ett starkt ekosystem av appar och integrationer. Som en del av Vendres Partner Program erbjuds löpande utbildning och support - så att våra solution partners kan utvecklas tillsammans med sina kunder.

Solution Partner Program

Tech Partner

Vill ni hjälpa e-handlare att utveckla sina digitala affärer?
Bli Tech Partner till Vendre! Ni får tillgång till Vendres API och e-handelsplattform, en dedikerad kontaktperson för integration av er produkt, och kunskap inom digital försäljning. Öka er synlighet på marknaden genom att bli en del av Vendres ekosystem av partners. 

Bli en del av Vendres växande nätverk av Tech Partners idag!

Nära samarbeten

Vi anser att en grundsten för att skapa ett lyckat partnerskap är att ha ett nära samarbete.
Vi sätter därför upp gemensamma kommunikationskanaler, har löpande avstämningar och är gärna med och stöttar upp i införsäljningar.
Vår partnergrupp finns alltid tillgänglig för att bistå våra partners med expertis kring plattformen eller övrig teknisk kompetens,
med målet att leverera fantastiska projekt tillsammans!

Utforska Vendres ekosystem av partners

Ansök om att bli partner!

Är du intresserad av att bli partner till Vendre? Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

08-500 070 55