E-handelsplattform kopplad till Bex

✔ Automatisk synkronisering genom integrera ert affärsystem till e-handel hos Vendre

Färdig integration mellan Bex och Vendre

Integrationen tillhandahålls av BeX och PerfectIT som levererar affärssystemet Bex. Unikt med denna integration är också att rabattkoder & presentkort som är skapade i BeX synkorniserar med Vendre och funktionalitet finns för att undvika att man löser in samma presentkort i fysisk butik och webben samtidigt.

Läs mer om Vendres e-handelsplattform för B2B och Brands

BeX lämpar sig för
E-handlare med flera fysiska butiker


Djupdykning: BeX integrerad med Vendre

Vendre levererar en e-handelsplattform med det som behövs för en komplett, snygg & säljande e-handel. BeX levererar ett ekonomisystem som integrerar med Vendre för att göra det möjligt att enkelt jobba med e-handel och fysiska butiker i samma system.

Sedan 2007 har Vendre levererat e-handel till svenska företag som inser att allt mer av handeln går mot att bli digitaliserad. I integrationen kommer BeX utgå från er data i BeX som blir master och sen klä på datan med information som behövs för en snygg och säljande e-handel. Det är PerfectIT som levererar denna integration mot Vendre och därmed de som utvecklar den löpande. Exakt specifikation på integrationen fås via dem.

Inloggning för dina kunder

Dina kunder får ett e-handelskonto när de synkroniseras över till e-handeln från BeX. Kunderna kan direkt begära ut ett lösenord och logga in på sitt kundkonto i E-handeln.

Fysisk butik & E-handel = Sant

BeX har ett butiksstöd där du kan hantera transaktioner från din fysiska butik. Alla köp  i e-handeln går in i BeX och lagersaldot synkroniseras mellan Bex och din e-handel hos Vendre på sekunden. Det gör att en kund inte sen kan handla den varan i E-handeln om du stänger av köp av produkter med under 1 i saldo. 

Presentkort

Genom ert kassasystem i BeX kommer även presentkort och bonuskoder att kunna användas via e-handeln i butikens kassa. Systemet säkrar även upp att presentkorten och tillgodokvitton inte kan användas både i butik och e-handeln samtidigt.

Alla produkter

Så fort ni lägger upp en artikel i BeX så kommer artikeln att läggas upp i er e-handel under en dold importmapp. Ni klär sen produkten med utökad information och flyttar ut den till den kategori där den hör hemma och publicerar den för era kunder. Uppdateringar i Vendre slår direkt mot BeX och ändringar i BeX slår direkt mot e-handeln. På så sätt är informationen alltid samma både i affärssystemet och i e-handeln.

Omvandla besökare till leads (eller kunder)

I ett e-handelsprojekt med Vendre kommer vi inte bara lägga stort fokus på era existerande kunders upplevelse, utan även på era besökare som inte är kunder än. Dessa kan man konvertera till leads genom tydliga intresseanmälningsfunktioner eller direktregistrering på sidan i de fall det passar in i era rutiner.

Säljer ni till privatpersoner registrerar de sig på sidan och köpet genomförs direkt genom Vendres snabbkassa.

Betalsätt

Din kund betalar som de gör idag. Antingen via faktura, kort, direktbetalning eller delbetalning. I och med att Bex har utökat stöd för e-handlare ger det Vendre möjlighet att skicka in betalningsreferenser till alla betalningar som går via Klarna. Detta gör att betalningar kan stämmas av automatiskt och hanteras via BeX.
 

Vill du veta mer om Vendre?

 

Upptäck e-handelsplattformen