E-handelsplattform för Agresso

✔ Integrerad med Agresso
✔ Användarvänlig responsiv design
✔ Egna prislistor för era kunder

Standardiserad integration mellan Agresso och er e-handel

Vendres e-handelsplattform är kraftfull, användarvänlig och tar hand om dina besökare och kunder. Lösningen är integrerad med Agresso och är gjord för att underlätta din administration.

Produkter, order och kunder synkroniseras och all information finns i tillgänglig i er e-handel. Läs mer om hur du kan spara tid och få ut mer ur er e-handel med Vendre.

Läs mer om Vendres e-handelsplattform för B2B och Brands

Agresso E-handel


Djupdykning: Agresso integrerad med Vendre

Integrera en komplett e-handelslösning med ert ERP från Agresso. Vendres lösning läggs som en modul utanför Agresso men fullt integrerad till lösningen för att synkronisera det ni behöver för att era kunder ska få en vass digital upplevelse. 

Sedan 2007 har Vendre levererat e-handel till svenska företag som inser att allt mer av handeln går mot att bli digitaliserad. I integrationen kommer vi utgå från er data i Agresso som blir master och sen klä på datan med information som behövs för en snygg och säljande e-handel. Data i Agresso kan plockas upp och användas i e-handeln. Därefter kompletteras resterande av informationen genom Excel eller i Vendres administrationssystem.

 

Inloggning för dina kunder

Alla kunder får automatiskt ett e-handelskonto när de synkroniseras över till e-handeln från Agresso. Ni bestämmer sen i vilken takt ni önskar slussa in era kunder på e-handeln och om alla ska få tillgång samma dag eller om era säljare ska introducera e-handeln för varje kund och göra en mjukare “onboarding”.

På sitt användarkonto kan dina kunder se den information som finns i ert Agresso-system. Kundens data kan hämtas från Agresso med jämna mellanrum så att e-handeln alltid har den senaste informationen.

 
Alla produkter

Så fort ni lägger upp en artikel i Agresso och flaggar artikeln för e-handel så kommer artikeln att läggas upp i er e-handel under en dold importmapp. Ni klär sen produkten med utökad information och flyttar ut den till den kategori där den hör hemma och publicerar den för era kunder.

I Vendre kan ni hantera bilder, mediafiler, PDF:er och mycket mer och ta bort onödigt arbete från era säljare med att skicka denna information till era kunder. Hänvisa till er e-handel istället. 

 

Omvandla besökare till leads (och kunder)

I ett e-handelsprojekt med Vendre kommer vi inte bara lägga stort fokus på era existerande kunders upplevelse, utan även på era besökare som inte är kunder än. Dessa kan ni konvertera till leads genom tydliga intresseanmälningsfunktioner eller direktregistrering på sidan i de fall det passar in i era rutiner om ni säljer B2B.

Säljer ni till privatpersoner registrerar de sig på sidan och köpet genomförs direkt genom Vendres kassa.

Säljer ni till företag finns valmöjligheter för både en öppen och stängd shop. 

 

Vill du veta mer om Vendre?

 

Upptäck e-handelsplattformen